Saradjujemo sa vecinom kompanija u Srbiji koje se bave distribucijom decijih igracaka ,trudimo se da saradnja bude konstantna i dinamicna.Nase proizvode mozete naci u maloprodajnim  lancima,, Dexy co kids ",, Magaza" magicna  oaza"Trefolino" Milenijum ,,Aksa" ,,Ofy company" kao  i u mnogim prodavnicama igracaka  sirom Srbije 

Krupne kocke, zaobljenih ivica, veselih pastelnih boja, lako se sklapaju. Kockaline kroz igru pomažu razvoju psihofizičkih osobina, sposobnosti veština dece predškolskog uzrasta. Pomažu deci da razviju motoriku ,opažanje I kreativnost. Proizvod poseduje sertifikat o zdravstvenoj ispravnosti kao I materijalu koji se koristi za izradu kockica.

Kompanija  Alesandro posluje od 1997 godin.Bavi se distribucijom igracaka najpoznatijih svetskih brendova ,aktuelni trendovi na trzistu su uslovili da Alesandro 2006 godine prosiri svoje poslovanje na proizvodnju decijih igracaka robne marke ,,KOCKALINE" Pored proizvodnje i maloprodaje bavimo se i opremanjem decijih vrtica i igraonica i drugih objekata namenjenih za zabavu i animaciju najmladjih.Osim igracaka u nasem maloprodajnom objektu kupce ocekuje bogat izbor decije garderobe i bebi  opreme renomiranih proizvodjaca.

Da istrajnim i posvecenim radom stvorimo snaznu kompaniju prepoznatljivu po kvalitetu i inovativnosti proizvoda kojima ce se kupci sa poverenjem vracati.Cilj nam je da u buducnosti ostvarimo znacajniji pristup regionalnom trzistu. 

Misija komp.Alesandro je da nasi proizvodi kroz igru i ucenje podstaknu deciju kreativnost i mastu ,da najmladji rastu uz nas  a i mi sa njima.